Vi bor i Skagen

Skagen Salmon ligger naturligvis i det naturskønne Skagen. Vi har udsigt til klitterne, nyder det helt unikke lys og følger havet fra en stille sommerdag til en voldsom januar storm.

Nærheden til havet er essentiel for indtag og cirkulation af vand til laksene. Biogasanlægget, der omdanner slam fra vores filtrering til ren energi, ligger på den anden side af vejen. Og Nordjylland har en stor og stolt fiskeindustri med kompetencer og faciliteter som vi nyder godt af.

Så vi kan i høj grad agere og producere lokalt.
Vision

En bæredygtig transformation

Skagen Salmons primære ejere er Petri Holding og Astrid Fiskeri. Begge er virksomheder med et nært tilhørsforhold til Skagen.

Der opdrættes et gigantisk volumen laks i havdambrug primært i Nordeuropa og Sydamerika. Der er en række miljømæssige problemstillinger i denne traditionelle opdrætsmetode, som kan elimineres eller begrænses betydeligt ved i stedet at opdrætte laks på land.

Det er denne transformation af et meget stort erhverv i en mere bæredygtig retning, der er den drivende motivation for ejerne bag Skagen Salmon. Målet er at skabe et nyt fyrtårn inden for lakseopdræt, som kan inspirere andre til at gå samme vej.

Det vil på sigt både sikre en renere fødevare til forbrugerne og et bedre havmiljø til gavn for alle.

Organisation

Landbaseret opdræt er en nyere teknologi og der findes mere erfaring internationalt end i Danmark. Det præger vores organisation, som er sammensat af dygtige folk af mange nationaliteter.

Ledelsen består af produktionsdirektør Dan Knudsen, salgs- og marketingdirektør Karsten Kristensen og økonomichef Jakob Holm Kajgaard.
Karsten Kristensen
Dan Knudsen
Jakob Holm Kajgaard
Mette Lassen
Administrativ medarbejder
mel@skagensalmon.com
+45 71962365

Ledige job

Vi har følgende ledige stillinger
Industrielektriker - DKVedligeholdelsestekniker - DKSlagterimedarbejder - DK
Uopfordrede ansøgninger er velkomne.
Skriv gerne til os på info@skagensalmon.com
Job titel
Indledende beskrivelse af stilling... simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s